+31 (0) 847 35 13 90
+31 (0) 495 49 18 84
Rondven 16, 6026 PX MAARHEEZE
Postbus 2115, 6020 AC  BUDEL
© Copyright 2009-2015 CNR Druk & Techniek. All rights reserved.
Info aanvragen
Stuur E-Mail
Contact
BINNENKORT IS ONZE WEBSITE VOLLEDIG VERNIEUWD !
DISCLAIMER

Hoewel bij de samenstelling van de door CNR Druk & Techniek gecreŽerde internetsite en/of pagina's de grote zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is.

CNR Druk & Techniek is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door CNR Druk & Techniek gecreŽerde site en/of pagina s. CNR Druk & Techniek wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af.
De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie van de gebruiker.
CNR Druk & Techniek geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door CNR Druk & Techniek uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van CNR Druk & Techniek zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. CNR Druk & Techniek is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. CNR Druk & Techniek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. CNR Druk & Techniek is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.