CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Drukinkt


DrukinktWanneer u op zoek bent naar drukinkt, bent u bij CNR Druk & Techniek aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in druktechniek en alles wat daarmee te maken heeft. Zo verkopen wij niet alleen diverse soorten druksystemen, maar ook de drukinkt die minstens zo belangrijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel informatie vergaard over de combinaties drukinkt substraat druktechiek. Met andere woorden welke inkt op welk materiaal en met welke drukmethode is te gebruiken.

Printcolor
In de Benelux zijn wij exclusief fabrikant van het Zwitserse merk Printcolor. Onze eigen lijn drukinkten en die van de Printcolor lijn worden gekenmerkt door een zeer goede hechting en een hoge dekkracht. Desondanks kunnen wij de drukinkten aanbieden met uiterst scherpe prijzen Wanneer u een bepaalde kleur in uw hoofd heeft, is het waarschijnlijk dat deze zich bevindt in ons grote assortiment aan standaard kleuren.

Zo niet, dan kunnen wij de drukinkt voor u mengen in de ieder gewenste kleur. Vanzelfsprekend voeren wij voor u druk- en hechtingproeven uit, zodat u zeker weet dat u een optimaal resultaat bereikt en dat de inkt lang blijft zitten. Op de website kunt u de Printcolor brochure raadplegen of meer informatie aanvragen door middel van het contactformulier. Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Zeefdrukmachine - Drukmachine - Druktechniek - Promotieartikelen bedrukken - Verpakkingen bedrukken - Tampondrukinkt - Tampondrukken - Flatbed printer - Zeefdrukkerij - Kimoto Freejet.