CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Drukmachine


DrukmachineBij CNR Druk & Techniek vindt u de drukmachine die het best past bij uw doel en uw situatie. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in druktechnieken en zo hebben wij over de jaren een schat aan informatie verzameld. Ook zijn wij intussen exclusief vertegenwoordiger in de Benelux van alle fabrikanten waar wij mee samenwerken. Wanneer u dus op zoek bent naar een drukmachine met alle bijbehorende materialen, staan de medewerkers van CNR voor u klaar.

Druktechnieken
De drukmachines bij CNR zijn op te delen in vier categorieën: tampondruk, zeefdruk, offsetdruk en digitaal. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een machine die haarscherp kan afdrukken op lastige oppervlakken, dan is tampondruk ideaal. Zowel op vlakke, holle als op bolle oppervlakken is drukken met een tampondrukmachine mogelijk. Een digitale drukmachine is voor u ideaal als u bijvoorbeeld kleine oplagen wilt drukken op textiel en kunststof, direct vanaf uw computer. Voor grotere oplagen en voor vlakke papieren, kunt u gebruik maken van de zeefdruktechniek.

Kijkt u nog eens rustig rond op de website, hier vindt u alles wat u moet weten over de verschillende drukmachines en fabrikanten. Heeft u iets niet kunnen vinden of heeft u een vraag? Wanneer u gebruik maakt van het contactformulier, nemen wij contact met u op. Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Printcolor - Zeefdrukken - Relatiegeschenken bedrukken - Textiel bedrukken - Zeefdrukinkt - Producten bedrukken - Kunststof bedrukken - Tampondrukkerij - Drukinkt - Tampondrukmachine.