CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Druktechniek


DruktechniekBij CNR kunt u terecht voor diverse soorten druktechniek. Wat voor soort product u ook moet bedrukken, er is altijd een druktechniek die het best past bij uw doel en uw situatie. De medewerkers van CNR kunnen u dankzij de jarenlange ervaring en exclusieve samenwerking met verschillende fabrikanten alles vertellen over de mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij CNR niet alleen terecht voor machines, maar ook voor alle toebehoren en drukinkten.

Druktechnieken
Bij CNR onderscheiden we vier soorten machines: tampondruk, zeefdruk, offsetdruk en digitaal. Iedere soort machine is geschikt voor verschillende doeleinden. De tampondrukmachine is bijvoorbeeld ideaal voor het bedrukken van lastige ondergronden. Zo maakt het voor een tampondrukmachine niet uit of een ondergrond gestructureerd of glad is en of het vlak, hol of bol is. Een andere druktechniek is die van de zeefdruk. Hiermee kunnen aan de hand van een zeef, materialen als textiel en kunststof bedrukt worden.

U vindt op de website meer informatie per druktechniek. Ook vindt u er meer informatie over de fabrikanten en over waar u het beste welke machine voor kunt gebruiken. Wanneer u iets niet heeft kunnen vinden of u heeft een vraag, kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Zeefdrukken - Relatiegeschenken bedrukken - Textiel bedrukken - Zeefdrukinkt - Producten bedrukken - Kunststof bedrukken - Tampondrukkerij - Drukinkt - Tampondrukmachine - Printcolor.