CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Zeefdrukken


ZeefdrukkenZeefdrukken gaat het best met de totaaloplossingen van CNR Druk & Techniek. Wij bieden u niet alleen topapparatuur van de beste merken in de branche, maar ook bieden wij u de juiste toebehoren, drukinkten, persoonlijk advies en ondersteuning. Zo kan het namelijk verschillen waar u het zeefdrukken voor wilt gaan gebruiken, en dus kan het ook verschillen wat voor u het beste werkt.

Kwaliteit
CNR Druk & Techniek biedt u als enige in Nederland machines waarmee u zeefdrukken kunt maken van optimale kwaliteit. Hiervoor spelen een hoop dingen mee. Zo moet bijvoorbeeld niet alleen het drukzeef goed zijn, maar ook de drukinkt, de dikte van het gaas, de hardheid van de rakel et cetera. U leest alles over zeefdrukken op de website.

Contact
Wanneer u zelf wilt beginnen met zeefdrukken is het verstandig u eerst goed te laten adviseren over de mogelijkheden en de verschillende zaken waar u op moet letten. Dankzij onze meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren over zeefdrukken. U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u ons bereiken door te bellen naar + 31 (0)495 49 18 84. Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Promotieartikelen bedrukken - Verpakkingen bedrukken - Tampondrukinkt - Tampondrukken - Flatbed printer - Zeefdrukkerij - Kimoto Freejet - Zeefdrukmachine - Drukmachine - Druktechniek.