CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Printcolor


PrintcolorCNR Druk & Techniek is in de Benelux exclusief leverancier van het Zwitserse drukinkt fabrikant Printcolor. De drukinkt van dit merk onderscheidt zich op een aantal manieren van de concurrent. Allereerst is het kenmerkende van Printcolor dat de drukinkt een uiterst hoge pigmentatie en dekkracht heeft. Daarnaast is het bedrijf zeer innovatief. Het blijft drukinkten voordurend verder ontwikkelen wat ervoor zorgt dat de producten altijd van goede kwaliteit zijn en wat maakt dat Printcolor een belangrijke leverancier is geworden op de markt.

Optimaal resultaat
U heeft standaard de keuze uit een groot aantal verschillende kleuren. Wanneer u een specifieke kleur nodig heeft, kan CNR Druk & Techniek deze altijd voor u mengen. Ook bieden wij u de mogelijkheid voor het uitvoeren van druk- en hechtingsproeven. Wanneer uw product eenmaal bedrukt is, is het natuurlijk wel de bedoeling dat de inkt goed blijft zitten. Hiervoor krijgt u van ons een gedegen drukinktadvies.

Op de website kunt u de brochure van Princolor raadplegen voor meer informatie. Wanneer u een vraag heeft of een vrijblijvende afspraak wil maken, kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Druktechniek - Promotieartikelen bedrukken - Verpakkingen bedrukken - Tampondrukinkt - Tampondrukken - Flatbed printer - Zeefdrukkerij - Kimoto Freejet - Zeefdrukmachine - Drukmachine.