CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Tampondrukken


TampondrukTampondrukken doet u het best met de topapparatuur van CNR Druk & Techniek. Wij hebben namelijk een uniek samenwerkingsverband met de beste fabrikant van tampondrukmachines in de wereld. Zo zijn wij exclusief leverancier in de Benelux van Tampoflex. Niet alleen vindt u bij ons dus de beste apparatuur, wij kunnen u ook alle drukinkten en toebehoren leveren.

Assortiment
Als enige fabrikant biedt Tampoflex u de keuze uit het hermetisch gesloten systeem en een semi-gesloten cassette. Zowel voor industrieel gebruik en handmatige bediening. Afhankelijk van wat u wilt gaan tampondrukken, kunnen wij u adviseren. U weet dan alles over de diverse mogelijkheden.

Contact
Op de website vindt u veel informatie over de mogelijkheden die we u bieden wat betreft tampondrukken. Ook kunt u hier informatie vinden over de toebehoren en de drukinkten. Wilt u vrijblijvend meer informatie over tampondrukken of persoonlijk advies? Dan kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier op de website. Ook kunt u bellen naar +31 (0)495 49 18 84.

  Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Producten bedrukken - Kunststof bedrukken - Tampondrukkerij - Drukinkt - Tampondrukmachine - Printcolor - Zeefdrukken - Relatiegeschenken bedrukken - Textiel bedrukken - Zeefdrukinkt.