CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Tampondrukkerij


TampondrukkerijCNR Druk & Techniek is het adres voor alle machines, materialen en toebehoren voor de tampondrukkerij. Wij vertegenwoordigen de fabrikant Tampoflex in de Benelux en een deel van Duitsland.

Tampondrukkerij
Tampondruk is een unieke drukmethode waarmee het mogelijk is om vrijwel alle objecten te bedrukken. De tampon (het siliconen drukkussen), kan zich aanpassen aan het te bedrukken object doordat het elastisch is. Hierdoor is het mogelijk ook te drukken op holle, vlakke of bolle oppervlakten. De afbeelding wordt met een zeer fijn raster geëtst in de drukplaat. Hierdoor kan de tampondrukkerij een haarscherpe afdruk te maken.

Tampoflex
Als leverancier van Tampoflex druksystemen, bieden wij u de keuze tussen drie druksystemen; de semi-gesloten cassette en het hermetisch gesloten inktpot systeem en het rotatie drukwerk. Iedere tampondrukkerij heeft specifieke behoeften, Wij vinden het belangrijk dat een systeem hier nauw bij aansluit en daarom bieden wij u oplossingen die op uw specifieke situatie zijn afgestemd.

Daarnaast blijven wij letten op een goede prijs/kwaliteitverhouding. Op de website vindt u meer informatie over extra opties voor uw tampondruk systeem en ook kunt u hier de brochure van Tampoflex raadplegen. Voor een gedegen advies over uw persoonlijke situatie kunt u zich laten adviseren door een van onze specialisten. Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Kimoto Freejet - Zeefdrukmachine - Drukmachine - Druktechniek - Promotieartikelen bedrukken - Verpakkingen bedrukken - Tampondrukinkt - Tampondrukken - Flatbed printer - Zeefdrukkerij.