CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Tampondrukmachine


TampondrukmachineEen tampondrukmachine is de machine bij uitstek voor het drukken van elke productvorm. Of u nu een vlak, hol of bol oppervlak moet bedrukken, dankzij zijn elastische drukkussen is het allemaal mogelijk. Ook maakt het voor een tampondrukmachine niet uit of het oppervlak glad of gestructureerd is, het is altijd mogelijk een haarscherpe afdruk te maken.

Tampoflex
Bij CNR Druk & Techniek vindt u tampondrukmachines van het Duitse merk Tampoflex. Als enige leverancier in de Benelux kunnen wij u deze drukmachines op maat leveren. Het assortiment tampondrukmachines van Tampoflex bestaat uit machines met een semi-gesloten cassette, hermetisch gesloten systemen en oplossingen met rotatie tampondruk. Ook de meerkleuren-varianten kunnen door ons worden geleverd. Een tampondrukmachine is een investering, en daarom is het belangrijk dat de machine precies aansluit bij uw behoeften.

CNR biedt u daarom oplossingen die op uw situatie zijn afgestemd. Zo kan uw machine worden uitgerust met tamponverschuiving, draaitafel en nog veel meer. Wij kunnen u er alles over vertellen in een objectief advies. Op de website kunt u de brochure van Tampoflex raadplegen en gebruik maken van het contactformulier. Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Drukmachine - Druktechniek - Promotieartikelen bedrukken - Verpakkingen bedrukken - Tampondrukinkt - Tampondrukken - Flatbed printer - Zeefdrukkerij - Kimoto Freejet - Zeefdrukmachine.