CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Zeefdrukinkt


ZeefdrukinktBij CNR Druk & Techniek vindt u zeefdrukinkt van topkwaliteit in een groot aantal standaard kleuren. Bovendien bieden we u de mogelijkheid kleuren te mengen, in het geval dat u een kleur wilt die niet standaard wordt geleverd. Dankzij onze inkten weet u zeker dat u altijd kwaliteit heeft, dat de inkt goed blijft hechten en dat de inkt gemakkelijk te verwerken is.

De inkt series van Printcolor
Onze jarenlange ervaring met drukinkten en na de samenwerking met gerenommeerde fabrieken, heeft CNR gekozen voor de drukinkten van Printcolor. Deze inkten staan bekend om de hoge pigmentatie en uitermate goede hechting en brede inzetbaarheid. Een ander voordeel van deze lijn zeefdrukinkt is dat we voor u altijd de gewenste kleur uit voorraad kunnen leveren of kunnen samenstellen.  Op onze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden van zeefdrukinkt.

Contact
Wij staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden van zeefdrukinkt en andere producten. Ook kunt u vrijblijvend meer informatie opvragen. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier op de website of door te bellen naar +31 (0)495 49 18 84. Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Tampondrukken - Flatbed printer - Zeefdrukkerij - Kimoto Freejet - Zeefdrukmachine - Drukmachine - Druktechniek - Promotieartikelen bedrukken - Verpakkingen bedrukken - Tampondrukinkt.