CNR Druk & Techniek
CNR Druk & TechniekContact
Home


Zeefdrukmachine


ZeefdrukmachineBij CNR Druk & Techniek heeft u de keuze uit diverse grote merken voor uw nieuwe zeefdrukmachine. Wanneer u bijvoorbeeld plano papieren, textiel en kunststof substraten moet bedrukken, bent u gebaat bij een zeefdrukmachine. Ook voor cilindrische en licht conische producten kunt u deze techniek gebruiken. De merken die CNR u levert zijn MOSS, ALRAUN en AWT.

Zeefdruk
Zeefdrukken is een proces waarbij u door middel van een raamwerk bespannen met gaas afdrukken maakt. Dit proces is met de hand toe te passen, maar wanneer u een grote oplage heeft, bent u gebaat bij een geautomatiseerd systeem. Voor verschillende doeleinden zijn er verschillende zeefdrukmachines en CNR Druk & Techniek kan u met zijn jarenlange ervaring voorzien van een gedegen advies. Wij bieden u niet alleen een goed advies en de juiste zeefdrukmachine, maar een totaal leveringsprogramma. Zo heeft u alles wat u nodig heeft, waaronder alle toebehoren en drukinkten, en kunt u direct aan de slag.

Wij maken voor u drukproeven en kunnen u ook adviseren over de verschillende soorten drukinkt. Heeft u iets niet kunnen vinden op de website of wilt u meer informatie, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bel +31 (0)495 49 18 84.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kijkt u op de volgende handige links:
Tampondrukmachine - Printcolor - Zeefdrukken - Relatiegeschenken bedrukken - Textiel bedrukken - Zeefdrukinkt - Producten bedrukken - Kunststof bedrukken - Tampondrukkerij - Drukinkt.